Priser

Du kan altid henvende dig og få tilbud om en fast pris på opgaver hos mig. Men nedenfor kan du se priserne og beskrivelse af de forskellige typer opgaver.

Ghostwriting

Sidder du med en god idé til en bog? Vil du skrive dine erindringer? Nærmer virksomhedens jubilæum sig? Jeg hjælper gerne med skrivearbejdet.

En sådan proces foregår oftest på den måde, at vi mødes/kigger hinanden an, vi lægger i fællesskab en plan for det indholdsmæssige i bogen. Vi gennemfører en række interviews og på baggrund af disse (samt evt. yderligere research) skriver jeg teksten for dig/jer.

Sådan en proces vil også foregå med et fast tilbud.

Bogredigering og/eller gennemskrivning og/eller korrekturlæsning

Jeg tilbyder hjælp til gennemskrivning og redigering af din bog. Eller korrekturlæsning, hvis du ikke har brug for hjælp til selve formidlingen af dit stof. Et sådant samarbejde vil altid foregå ud fra en fast pris for hele forløbet.

Brochurer og præsentationsmateriale:

Når jeg skriver brochurer og/eller præsentationsmateriale, tager vi et møde, hvor vi sammen fastlægger indholdet. Samtidig interviewer jeg jer om formålet med materialet, hvad I skal bruge det til, og hvad I forventer at opnå med det.

Mødet kan foregå enten per telefon eller ansigt til ansigt! Jeg er rutineret i begge former og kan hurtigt hjælpe jer med at få struktur på indhold og form. Hvis I ønsker min hjælp til layout, involverer jeg en dygtig AD’er, som kan deltage i mødet. Og hvis I ønsker et helt færdigt produkt, kan jeg hjælpe med tilbud på trykning af brochuren.

Timepris for brochurer og præsentationsmateriale: kr. 950,- ekskl. moms.

Pressemeddelelser

Jeg har stor erfaring med pressemeddelelser og “hul igennem” til medierne. Når jeg skriver en pressemeddelelse, kræver det et godt møde, hvor vi sammen kommer ind til kernen i jeres historie. Jeg hjælper jer med at finde en vinkel, der kan tænde lyset i øjnene hos journalisterne, og jeg hjælper jer også gerne med at sende materialet ud!

Priser for denne type arbejde afhænger af omfanget, og oftest giver jeg et helt fast tilbud på at løse opgaven. Der er ingen garanti for succes, men jeg kan love at gøre mit bedste for at give jer omtale i medierne.

Hvis du “bare” ønsker hjælp til at skrive selve pressemeddelelsen, arbejder jeg på timebasis ligesom ved andre typer præsentationsmateriale. Så vi skal have et møde, hvor vi aftaler indhold og vinkel, og derefter skriver jeg pressemeddelelsen for jer.

Kontakt mig, hvis du vil høre mere eller have et tilbud.

Oversættelse dansk-engelsk-dansk/svensk-dansk

Uanset om du ønsker oversættelse fra engelsk eller svensk til dansk, eller fra dansk til engelsk, tager jeg en fast pris per ord. Det er standardpraksis for oversættelsesarbejde. Prisen afhænger af sværhedsgraden, så kontakt mig gerne med en “tekstbid”, og jeg giver dig et fast tilbud. Er der tale om hele bøger, går vi ud fra en fast arkpris, som vi naturligvis aftaler på forhånd.

Tekst på engelsk

Hvis du ønsker, at jeg skriver direkte på engelsk for dig, tager jeg samme timepris som for “normal” dansk tekst.

Timepris for engelsk tekst: kr. 950,- ekskl. moms.

Korrekturlæsning

Korrekturlæsning på manuskripter af enhver art tilbydes. Jeg er eksamineret korrekturlæser hos Kirsten Rask og Danske Sprogseminarer, så udover årelang erfaring har jeg nu også papir på, at jeg er skrap til at fange fejlene i alle typer tekst.

Som udgangspunkt tager jeg en fast timepris på korrekturlæsning. Men kontakt mig og lad mig give dig/jer et specifikt tilbud.

Transskribering af lydfiler

Jeg har en del erfaring i transskribering af lydfiler af forskellige type. Der har både været interviews og optagelser af retshandlinger og pressemøder - og det har både været på dansk og engelsk. Så jeg tør godt hævde, at jeg er ret rutineret og “skarp” til det!

Det tager tid at nedskrive en optagelse, og måske vil du blive overrasket over tidsforbruget. Men du skal regne med at gange din optagelsestid med 6-7 for danske optagelser og omkring 7-8 for engelske optagelser. D.v.s., at det tager cirka seks til syv timer at nedskrive en times dansk optagelse.

Det afhænger i høj grad af kvaliteten på optagelsen; er der flere personer, som evt. taler i munden på hinanden, tales der utydeligt, er der knitren og støj på optagelsen, skraben af stole etc. Du kan gøre tingene lettere og billigere ved at sikre en god optagelse. Eksempelvis ved at undgå at lægge optageren på et bord, hvor der også står kaffekopper osv.!

Timepris for transskriberingsopgaver: kr. 450,- ekskl. moms.