Hvad koster det

Du kan altid henvende dig og få tilbud om en fast pris på opgaver hos mig. Men nedenfor kan du se priserne og beskrivelse af de forskellige typer opgaver.

Ghostwriting

Sidder du med en god idé til en bog? Vil du skrive dine erindringer? Nærmer virksomhedens jubilæum sig? Jeg hjælper gerne med skrivearbejdet.

En sådan proces foregår oftest på den måde, at vi mødes/kigger hinanden an, vi lægger i fællesskab en plan for det indholdsmæssige i bogen. Vi gennemfører en række interviews og på baggrund af disse (samt evt. yderligere research) skriver jeg teksten for dig/jer.

Sådan en proces vil også foregå med et fast tilbud.

Bogredigering og/eller gennemskrivning og/eller korrekturlæsning

Jeg tilbyder hjælp til gennemskrivning og redigering af din bog. Eller korrekturlæsning, hvis du ikke har brug for hjælp til selve formidlingen af dit stof. Et sådant samarbejde vil altid foregå på baggrund af en fast pris for hele forløbet.

Brochurer, artikler, pressemeddelelser og præsentationsmateriale

Når jeg skriver artikler, brochurer, pressemeddelelser og/eller præsentationsmateriale, tager vi typisk et telefon- eller Skype-møde, hvor vi sammen fastlægger indholdet. Samtidig interviewer jeg jer om formålet med materialet, hvad I skal bruge det til, og hvad I forventer at opnå med det.

Jeg kan hurtigt hjælpe jer med at få struktur på indhold og form. Hvis I ønsker min hjælp til layout, involverer jeg en dygtig AD’er, som kan deltage i mødet. Og hvis I ønsker et helt færdigt produkt, kan jeg hjælpe med tilbud på trykning af brochuren.

Timepris for brochurer og præsentationsmateriale: kr. 900,- ekskl. moms.

Oversættelse

Jeg oversætter romaner og fagbøger fra engelsk og svensk til dansk. Artikler for f.eks. JyllandsPosten også fra norsk. Prisen forhandles separat i hvert enkelt tilfælde.

Er du “almindelig” erhvervskunde eller privatperson, giver jeg dig gerne til et tilbud, der vil afhænge tekstens sværhedsgrad, så kontakt mig gerne med en “tekstbid”.

Tekst på engelsk

Hvis du ønsker, at jeg skriver direkte på engelsk for dig, tager jeg samme timepris som for “normal” dansk tekst.

Timepris for engelsk tekst: kr. 900,- ekskl. moms.

Korrekturlæsning

Korrekturlæsning på manuskripter af enhver art tilbydes. Jeg er eksamineret korrekturlæser hos Kirsten Rask og Danske Sprogseminarer, så udover årelang erfaring har jeg også papir på, at jeg er skrap til at fange fejlene i alle typer tekst.

Som udgangspunkt tager jeg en fast timepris eller ordpris på korrekturlæsning. Men kontakt mig og lad mig give dig/jer et specifikt tilbud.

 

Top