Hvad er prisen?

Du kan altid henvende dig og få tilbud om en fast pris på opgaver hos mig. Men nedenfor kan du se priserne og beskrivelse af de forskellige typer opgaver.

Ghostwriting

Sidder du med en god idé til en bog? Vil du skrive dine erindringer? Nærmer virksomhedens jubilæum sig? Jeg hjælper gerne med skrivearbejdet.

En sådan proces foregår oftest på den måde, at vi mødes/kigger hinanden an, vi lægger i fællesskab en plan for det indholdsmæssige i bogen. Vi gennemfører en række interviews og på baggrund af disse (samt evt. yderligere research) skriver jeg teksten for dig/jer.

Sådan en proces vil også foregå med et fast tilbud.

Bogredigering og/eller gennemskrivning og/eller korrekturlæsning

Jeg tilbyder hjælp til gennemskrivning og redigering af din bog. Eller korrekturlæsning, hvis du ikke har brug for hjælp til selve formidlingen af dit stof. Et sådant samarbejde vil altid foregå på baggrund af en fast pris for hele forløbet.

Brochurer og præsentationsmateriale

Når jeg skriver brochurer og/eller præsentationsmateriale, tager vi et møde, hvor vi sammen fastlægger indholdet. Samtidig interviewer jeg jer om formålet med materialet, hvad I skal bruge det til, og hvad I forventer at opnå med det.

Mødet kan foregå enten per telefon eller ansigt til ansigt! Jeg er rutineret i begge former og kan hurtigt hjælpe jer med at få struktur på indhold og form. Hvis I ønsker min hjælp til layout, involverer jeg en dygtig AD’er, som kan deltage i mødet. Og hvis I ønsker et helt færdigt produkt, kan jeg hjælpe med tilbud på trykning af brochuren.

Timepris for brochurer og præsentationsmateriale: kr. 900,- ekskl. moms.

Oversættelse dansk-engelsk-dansk

Uanset om du ønsker oversættelse fra dansk til engelsk eller modsat, tager jeg en fast pris. Det er standardpraksis for oversættelsesarbejde, og det vil typisk være en pris per ord. Prisen afhænger af sværhedsgraden, så kontakt mig gerne med en “tekstbid”, og jeg giver dig et fast tilbud.

Tekst på engelsk

Hvis du ønsker, at jeg skriver direkte på engelsk for dig, tager jeg samme timepris som for “normal” dansk tekst.

Timepris for engelsk tekst: kr. 900,- ekskl. moms.

Korrekturlæsning

Korrekturlæsning på manuskripter af enhver art tilbydes. Jeg er eksamineret korrekturlæser hos Kirsten Rask og Danske Sprogseminarer, så udover årelang erfaring har jeg også papir på, at jeg er skrap til at fange fejlene i alle typer tekst.

Som udgangspunkt tager jeg en fast timepris på korrekturlæsning. Men kontakt mig og lad mig give dig/jer et specifikt tilbud.

 

Top