Kundestatements

 

“Tak for dine kommentarer, rettelser og alt muligt andet undervejs. Virkelig. Din hjælp har været uvurderlig for mig! Det, at du pludselig havnede midt i det hele, præcis dig, helt bogstaveligt og meget grundigt, måden du har grebet bogen – og mig – an, dit kompetente rettearbejde og alle de kommentarer og bemærkninger, du har valgt at føje til undervejs. Tak. Simpelthen. Jeg glæder mig til at, at du skal se den færdige version af bogen – nu og her fik jeg blot lyst til endnu engang at takke dig for dit bidrag til det hele. Skulle jeg nogensinde støde på nogen, der leder efter en knivskarp korrekturlæser, vil jeg ikke tøve så meget som et nanosekund med at sende dem videre til dig.”

Merete Nørgaard, forfatter til bogen Så længe du lever, Forlaget Villakom

“Skæbnen var god for mig, den lørdag eftermiddag den via google førte mig til dig. Du har været helt fantastisk at arbejde sammen med. Du skal ikke være et øjeblik i tvivl om, at jeg er rigtig glad for det fantastiske samarbejde vi to har haft. Skulle jeg en anden gang kaste mig over noget tilsvarende, vil du være den første jeg kontakter. Jeg vil også meget gerne anbefale dig til andre.”

Henrik Brandt, Mr Great Wall

“JS Danmark har samarbejdet med Dorthe Klyvø siden efteråret 2007. Vi kender Dorthe som en dygtig og fleksibel copywriter, der overholder deadlines og aftaler til punkt og prikke. Men ikke mindst leverer Dorthe gode, inspirerende tekster, der er med til at sikre en høj professionel kvalitet på de profilbrochurer, JS Danmark producerer til vores kunder.”

Anne Kathrine B. Nielsen, JS Danmark A/S

“Vi har altid været meget glade for vores samarbejde med Dorthe Klyvø, der har oversat og gennemskrevet et stort antal markedsføringstekster fra svensk til dansk for Harlequin. Dorthe har været en fleksibel og effektiv samarbejdspartner for os, altid parat til at hjælpe hurtigt i en snæver vending.”

Katarina Sjöblom, HarperCollins Nordic

“At samarbejde med Dorthe Klyvø og benytte sig af hendes kundskaber er helt i top. Hun ved med det samme, hvad man har brug for og lægger det for dagen. Efter kort tids tekstskrivning og opsætning af diverse materialer for mit firma TCM Lectures/TCM Kongres, kan jeg nu fremover bare give få stikord til Dorthe og vupti med en håndevending får jeg præsis det tilbage, som jeg står og har brug for, hvad enten det drejer sig om oversættelse af tekster, opsætning af nyhedsbreve eller renskrivning af materiale til website eller brochurer. Jeg giver Dorthe mine varmeste anbefalinger og ønsker hende mange spændende og energigivende opgaver fremover, samt at vores gode samarbejde fortsætter som nu. Giv Dorthe en chance, åbn døren til dit firma for hende, og du vil byde en kvinde af stor kvalitet indenfor.”

Marian Nielsen, TCM Lectures og TCM Kongres

“Vi har haft et godt samarbejde med Klyvø Tekst i rigtigt mange år og glæder os over altid velskrevne, sælgende og inspirerende tekster. Vores hjemmeside er et godt eksempel, men også pressemeddelelser, salgsoplæg, brochuretekster med mere er blevet leveret hurtigt og effektivt. Klyvø Tekst er løbende en god sparringspartner i vores strategiske overvejelser vedr. PR og kommunikation.”

Mads Eriksen, Dypång Management

Dorthe Klyvø har ved flere lejligheder leveret tekst til såvel Festmaskinen som Riise A/S, og jeg anbefaler hendes arbejde uden forbehold. Hun er en god sparringspartner i forhold til den overordnede strategi for hjemmesiden og leverer samtidigt hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hendes tekster til begge hjemmesider er kreative og enkle, og hun har ved flere lejligheder hjulpet os med gedigne og velskrevne pressemeddelelser og artikler.”

Jimmi Riise, Riise A/S og Festmaskinen

“I en absolut tidspresset situation (individuel eksamen ) henvendte KaosPiloterne sig til Klyvø Tekst og leverede frygtelig mange tekstdokumenter i en uens skriftlig udformning (en del forskellige fag-censorer havde været involveret). Uden brok eller klage og med god hastighed leverede Klyvø Tekst vores materiale tilbage (oversat til engelsk) i ensartet/enkel og kvalitativ form med de helt rigtige sprog essenser, som tydeliggjorde og lettede læserens oplevelse. Professionelt arbejde, behagelig samarbejde, gode priser. Det er noget vi kan bruge. Tak for det super gode arbejde, den fine stemning omkring samarbejdet, de gode konstruktive evner.”

Karin Barreth, KaosPiloterne

 

Kontakt mig gerne uforpligtende på mail (info(at)klyvo.dk) eller telefon (61 85 73 22), så du kan høre mere eller se flere eksempler på tekst.

Top